Söndag!


Idag är det Söndag och jag o Sanna har tränat massa.
Usch jag har ont i min rumpa bara för det! D:
Imorn är det skola, jag vill inte dit men måste ><
Den här dagen suger så har inget mer att säga.
puss

Ikano



Jag och Sanna utanför Ikano. xD

Ikano



Min kära flickvän kom till Linköping idag och jag drog med mig Sanna för att träffa henne. Vi gick omkring lite överallt och Sanna var illa tvungen att stanna vid varje bok hon kunde hitta som såg intressant ut. Vi var väldigt trötta efteråt, men det stoppade oss inte. Tror jag...
Tilda ville ha godis och mat och Sanna... Sanna gick omkring medan jag tjatade om choklad. Som vanligt. Snart drogs Sanna även också ner i den onda chokladcirkeln och snart därefter, även Tilda. Vi gick till Maxi, även om Sanna och Tilda klagade på att det låg så långt borta (jag lyckades dra med dom ändå). Men i alla fall, jag och Tilda köpte choklad och med Sanna köpte jag cocktailfrukter.
Vi gick på McDonalds och där fick jag ett skrattanfall som jag hatar. Tydligen trodde Tilda att jag skulle dö *ler* och Sanna är tyvärr van vid att sånt händer. Vi snodde ett par ballonger och gick vidare. Efter ett besök hos en djuräffär, så tröttnade Sanna och jag på våra ballonger och jag stampade på dom. Fast den blå ville flyga iväg först (för den blev rädd). Sen skulle Matilda hem, vilket var tråkigt, och hon och Sanna delade ett ganska skumt sätt att säga hejdå på. Jag saknar henne redan.


RSS 2.0

Designed by: www.haraldzzon.blogg.se