Läs!

Jag fattar inte varför killar och tjejer ska vara på olika sätt. Vissa saker sätts som "tjejsaker" och andra sätts som "killsaker". Visst det har blivit skillnad, men det finns fortfarande saker som anses vara tjej och killaktiga... Som till exempel när jag var liten så var det killar som skulle leka med bilar och sånt och tjejer skulle leka med dockor. Man ska väl leka med det man tycker är kul, vad är det annars för barndom man har? Elaka föräldrar som säger att man ska hålla sig till tjej eller killsaker.
En annan sak, bara för att killar bär färgen rosa så är dom bögar, är det verkligen så? Visst killar som bär färgen rosa kan vara homosexuell men även kille som är hetero kan bära färgen rosa. Tjejer kan gå i vilken färg som helst utan att bli kallad lebb. Varför ska folk trycka ner på skitsaker? Finns det inte bättre saker att lägga energin på? Jo det finns mycket bättre saker som att till exempel få stopp på krig, rädda människor innan det är försent. Jag förstår mig inte på dagens folk!
Det jag menar med att säga det här är att jag tycker att vi borde bli bättre förebilder och acceptera varandra för dom vi är. Vi borde anpassa oss efter varandra precis som vi gör med våra nära och kära.
Det finns så många saker som jag inte tagit upp men ni vet nog vad som saknas. Jag ska inte behöva ta upp allt för det jag vill få fram har jag redan sagt men inte i direkta ord men det gör jag nu. Lär varandra att respektera varandra, behandla andra som du själv vill bli behandlad! Sluta dela in folk i olika grupper, låt varandra få vara sig själva och ingen annan! Fattar ni vad jag menar? jag hoppas att ni gör det!
Ha det bra!

Kärlek

Nu har jag bestämt mig! Jag tänker gå vidare från allt som har med kärlek att göra. Mina ex hamnar bakom mig nu. Jag blir ändå bara sårad hela tiden så nu ska jag lägga dom bakom mig och gå vidare. Känner mig stolt som säger det, men så är det.
Hare gött allihop :)

Lördag!

Dagen har varit bra. Började med att jag och syrran träffade Julle vid 11 och sedan for iväg till Cloetta. När vi var klara där åkte vi till stan och köpte lite olika saker. När vi var färdiga där åkte vi hem och åt sedan när klockan var halv sex så åkte vi ner till stan igen för att vi skulle se på bio. Bion var super! Alice i underlandet måste ni se!
En underbar dag <3

Jag saknar dig enorm,
du kommer nog aldrig förstå
hur mycket du betyder för mig </3

Torsdag!



Jag vet inte vad jag ska säga.
Sitter i skolan och är rätt depp men inget någon kan göra åt.
Tänker träna stenhårt idag så jag kan få upp humöret igen. Det brukar hjälpa med hög musik och träning.
Jag trodde att det skulle bli bättre i helgen men det blir det inte och skolan har fortfarande ingen kurator så jag får väl ta och fixa någon själv för jag börjar verkligen få kris och behöver hjälp.
har inte mycket mer att säga.
Hare bäst / Gluffy

Onsdag

Sitter i skolan och ska skriva om musikhistorian. Lite långtråkigt för jag  har absolut ingen idé och tangentbordet är trasigt -.-
Tyskan gick rätt bra idag och har fått mycket gjort. Jag ska hem till Sanna sen och träna så jag får stark rygg och mage 8D


Jag saknar älskling :( <3

 I söndags var det en månad mellan henne och mig

och fler hoppas jag på :')<3


Lördag!!

Sanna och jag 8D
Idag har jag tränat en massa så nu är jag stolt :D:D
Jag tog även ut min hund på långpromenad och han gjorde så jag alka för att ville lukta en massa när han skulle gå fot :P Axeln och tummen gick åt pipan men annars är jag bra :'D Det va denna dag, Hare gött :)

Jadu

Idag har jag varit på vårdcentralen och tagit en jävla massa prover. Jag som hatar nålar!
Men iallafall jag har inte diabetes! Men tyvärr är det något annat skit som gör att jag har ständig huvudvärk och jämt är trött. :(
Jag kom hem för 40 minuter sen och nu är jag super mega trött och resten av dagen blir nog till att se på tv eller något. Finns på mobilen :)
Oh juste, mamma är snäll och lagar lasagne, super mega gott ju :'D <3

:)

Jag och syster med en kamera 8D
Jag va hemma från skolan idag för jag mår illa. Syrran kom hem hit med så vi bestämde att vi skulle leka med kameran. Vi kollade med på filmen 2012 och den var skitbra :D:D
Jag saknar dig älskling <3

Min Fluffy

Lina min underbara Lina.

Jag vet att jag inte har pratat med dig så mycket på ett tag.
Om jag ska vara exakt så ingenting förutom när jag sa att du glömt din bh.
Förlåt för det men du ska veta att du har en stor plats i mitt hjärta.
Du får mig att le hela tiden, även om jag är depp eller sur.
Du är en underbar vän Lina. Jag älskar dig gumman (L)

RSS 2.0

Designed by: www.haraldzzon.blogg.se